Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση Παλλήνης: Τρία ΟΧΙ και ένα ΝΑΙ στην υπόθεση REDS



 
Η δημοτική παράταξη «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά τις θέσεις της σχετικά με τη διευθέτηση της πολεοδομικής διαφοράς του Δήμου Παλλήνης με την εταιρία REDS Α.Ε.

Το πλαίσιο των συζητήσεων, που ξεκίνησαν μετά τη δικαστική απόφαση υπέρ της εταιρίας, ανάμεσα στην διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου και εκπροσώπους της REDS Α.Ε., οφείλει να περιλαμβάνει τρία ΟΧΙ και ένα ΝΑΙ.

 ΟΧΙ στον οικονομικό στραγγαλισμό της Πόλης. Η εταιρία REDS Α.Ε. έχει ηθική υποχρέωση να μην αφαιρέσει 4.650.000 από τα ταμεία του Δήμου Παλλήνης.

 ΟΧΙ στον τερματισμό των κινητοποιήσεων. Κανένα προαπαιτούμενο ή τελεσίγραφο δεν πρόκειται να αφοπλίσει κάθε μορφής αντίσταση και αγώνα.

 ΟΧΙ στον συμψηφισμό με το κτήμα Καμπά. Είναι επιλογή εγκλωβισμού και παράδοσης άνευ όρων με σημαντικές περιβαλλοντικές συνέπειες για την Πόλη.

 ΝΑΙ στην ανταπόδοση έκτασης από την τράπεζα γης του Δήμου. Είναι η μόνη εφικτή, διαφανής και αμοιβαία επωφελής λύση. 

 Από τις θέσεις αυτές δεν πρόκειται να παραιτηθούμε. Καλούμε όλους τους συνδημότες, πολίτες της Παλλήνης σε διαρκή εγρήγορση. Όλοι μαζί να αποτρέψουμε την οικονομική αφαίμαξη και να υπερασπιστούμε το παρόν και το μέλλον της Πόλης μας.
Έως τώρα η δημοτική αρχή του κ. Ζούτσου είχε επιλέξει το δικό της μοναχικό δρόμο για την αντιμετώπιση της υπόθεσης. Άφησε εκτός μάχης τους Πολίτες, δεν αξιοποίησε και ούτε αύξησε την τράπεζα γης ώστε να δοθεί λύση, ενώ με τους χειρισμούς που υιοθέτησε, από το 2012 και μετά, δεν απέτρεψε την αρνητική εξέλιξη (δικαστική απόφαση) για την Πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου