ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014


Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Παλλήνης

Συνεδρίασε χθες (16-9-2014) το δημοτικό συμβούλιο Παλλήνης, με θέματα τοπικά του Δήμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το κυρίαρχο θέμα που επικράτησε, ήταν, ότι για πολλοστή φορά, όλες οι πλευρές της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του Συνδυασμού μας, τόνισαν, πως τελικά οι δημοτικοί σύμβουλοι κατ' εξακολούθηση δεν ενημερώνονται έγκαιρα για τις εισηγήσεις,
Παρατηρείται δε το φαινόμενο, πολλές φορές, να έρχονται τα θέματα, λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα, οι σύμβουλοι, να μην έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν, να σκεφθούν, να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν σωστά.
Δεν νοείται, για θέματα υψίστης σημασίας, τα οποία αφορούν τον Δήμο μας, να παίρνονται αποφάσεις "στο πόδι".
Ο Συνδυασμός μας, θα επιμείνει με όλους τους νόμιμους τρόπους, ώστε αυτό το χρόνιο φαινόμενο, να πάψει επιτέλους να υφίσταται.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΦΟΥΧΤΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΟΠΤΗ ΜΙΛΙΑΤοποθέτηση του Απόστολου Βολιώτη στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας Δημοτικής περιόδου Δήμου Παλλήνης

Απόστολος Βολιώτης - Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης
του Δημοτικού Συνδυασμού Παλλήνης
"Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"
"...Θέλω να καλέσω τον Δήμαρχο, τη διοίκηση συνολικά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που θα εκλεγεί και όλους  τους εργαζόμενους του Δήμου μας, να βοηθήσουν τις προσπάθειες όλων των δημοτικών συμβούλων, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, στο δύσκολο έργο που έχουν να εκτελέσουν. Ζητάμε πληροφόρηση, διαφάνεια, συνεργασία σε όλους τους τομείς..."

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου