Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Αποχαιρετούμε για πάντα την Μαρία Χαλκίδη




Σήμερα Παρασκευή 20 του Μάρτη έφυγε για πάντα από κοντά μας η Μαρία Χαλκίδη.
Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, μας αποχαιρέτησε αφήνοντας πίσω της θλίψη για τον πρόωρο χαμό της.
Η Μαρία ήταν από τα αγαπημένα πρόσωπα για πολλούς από εμάς που την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια σε στιγμές έντονης κοινωνικής προσφοράς.
Την έχουμε στο μυαλό μας σε στιγμές χαράς και στενοχώριας όταν με απλό και απροσχημάτιστο τρόπο εκδήλωνε τα συναισθήματα της, τη συμφωνία και τη διαφωνία της σε πράγματα και καταστάσεις.
Την θυμόμαστε με τη φωτογραφική της μηχανή να αποθανατίζει στιγμές όλων μας, σε προσωπικές και κοινωνικές στιγμές και δράσεις.
Την φέρνουμε στη μνήμη μας να προσπαθεί να δώσει όσα περισσότερα μπορούσε με προτάσεις και γνώσεις σε διάφορες κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις.
Εχουμε ακόμα στα αυτιά μας την φωνή της, όταν με πάθος προσπαθούσε να μας πείσει ότι αυτή, η μια άλλη διαφορετική πρόταση της θα κάνει πιο αποτελεσματική την επικοινωνιακή μας παρέμβαση στους πολίτες του δήμου μας.
Και ακόμα θυμόμαστε εκείνη την διερευνητική της ματιά όταν ρωτούσε να μάθει κάτι για το οποίο είχε απορία η δεν συμφωνούσε απόλυτα.
Την είδαμε για τελευταία φορά την Καθαρή Δευτέρα στην εκδήλωση του Δήμου να χαμογελάει και να  απαντάει με αισιοδοξία για την υγεία της.
Μαρία θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 21/3/2015,στις 2 μ.μ από τον Ι.Ναό Αγίου Ιωάννη του Γέρακα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου