Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:Ερώτηση προς τον δήμαρχο από την ''Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης   της 14/10/2014  η   δημ. σύμβουλος της ''Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο'' Μήλια Κόπτη υπέβαλε γραπτώς προς τον δήμαρχο κ.Ζούτσο την παρακάτω ερώτηση:

Ερώτηση προς τον κ. Δήμαρχο Παλλήνης

Στo πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων μας, αιτούμεθα να μας χορηγήσετε κατάλογο με το σύνολο των παιδικών χαρών του Δήμου μας με τα ακόλουθα στοιχεία:
Θέση και έκταση

Έτος κατασκευής τους και έτος ανανέωσης του εξοπλισμού τους
Τι εξοπλισμό διαθέτουν (όργανα, δάπεδο, περίφραξη, λοιπές κατασκευές)

Επιπλέον, ενημερώστε μας για τα εξής:
1.     Ποιες από τις παιδικές χαρές του Δήμου μας πληρούν τις προϋποθέσεις κατασκευής, λειτουργίας και ασφάλειας  σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο (Υ.Α.  28492/09 – ΦΕΚ  Β’931, όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α. 27934/14 – Β’2029)
2.     Για πόσες και ποιες παιδικές χαρές δεν προκύπτει ο χρόνος εγκατάστασης ή δεν υφίσταται φάκελος κατασκευαστή με αναλυτικά στοιχεία, οπότε ο Δήμος πρέπει να προβεί σε διορθωτικές παρεμβάσεις. Ποιες οι παρεμβάσεις αυτές και ποια η κοστολόγηση τους
3.     Το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των παιδικών χαρών, καθώς και τον φορέα ελέγχου και πιστοποίησης, εάν και εφόσον υπάρχει.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Απόστολος Βολιώτης
Κόπτη Μίλια

1 σχόλιο:

  1. Αμα πάρετε απάντηση γράψτε μου....σιγά-σιγά θα μαθουν όλοι τον τρόπο λειτουργιας του δήμου μας..όπως με την εκδήλωση αλληλεγγύης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή