Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Απόστολος Βολιώτης βιογραφικό

Ο Απόστολος Βολιώτης γεννήθηκε το 1954 στο Βελεστίνο της Μαγνησίας. Τελείωσε το Λύκειο στο Βόλο και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε λογιστήριο μεγάλης εισαγωγικής εταιρίας.
Κατοικεί με την οικογένειά του στο Γέρακα από το 1996.

Το 1982, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Εθνική Ασφαλιστική, όπου και εξελίχθηκε στον τομέα του management,  και ειδικότερα στη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργατών στις πωλήσεις ασφαλιστικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν αυτός που κέρδισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον  του.
Για οχτώ χρόνια ως αιρετός, συμμετείχε στα δημοτικά πράγματα του Αιγάλεω, όπου διέμενε.

Πρόσφερε τις υπηρεσίες του από  πολλές υπεύθυνες πολιτικές-διοικητικές θέσεις  του Δήμου, με αποτέλεσμα να αποκτήσει σημαντική εμπειρία και ικανότητες για κοινωνική προσφορά.

Στο Δήμο της Παλλήνης, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, ως πρόεδρος  στο  Δ.Σ  του 2ου Γυμνασίου και επίσης του 2ου Λυκείου Γέρακα, καθώς και ως αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Δημόσιων Σχολείων Παλλήνης και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νομού Αττικής.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις  υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ από τη θέση του συντονιστή, μαζί με τα άλλα μέλη της Δημοτικής Παράταξης, του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις, να βοηθήσει στην διεκδίκηση λύσεων για τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου