Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Γέρακα υποστηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ  ΓΕΡΑΚΑ

                                               

                                                Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Γέρακα δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη του στο δίκαιο αγώνα των καθηγητών των δημόσιων σχολείων.

Θεωρούμε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος και αφορά όχι μόνο στην υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων ενάντια στις απολύσεις αλλά κυρίως αφορά στο μέλλον  των δικών μας παιδιών που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και επιβολής των μνημονίων,οδηγούνται σε ένα αβέβαιο και ζοφερό μέλλον.

Ο νέος νόμος για το Λύκειο, με τις συνεχείς προαγωγικές εξετάσεις, θα οδηγήσει  χιλιάδες μαθητών στην έξοδο, κατευθύνοντας τους στη "μαθητεία'', θα στερήσει από πολλά παιδιά το δικαίωμα στη μόρφωση οδηγώντας τα στην ανεργία και τη φτωχοποίηση.

Καλούμε όλους τους γονείς να στηρίξουμε τον αγώνα των δημόσιων λειτουργών και μαζί με τους μαθητές να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια σε αυτή την πολιτική που προδιαγράφει ένα καταστροφικό μέλλον για όλους μας.

Καλούμε όλους  τους γονείς να παραστούν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29  Σεπτεμβρίου  6 μ.μ στο σχολείο μας για ενημέρωση για το νέο νόμο που ισχύει για το Λύκειο καθώς και τα γενικότερα ζητήματα της παιδείας.

Γέρακας 18/9/2013         

Το  Δ.Σ  του Συλλόγου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου