Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα για έναν άλλο Δήμο

Ξεκινάμε!!


Χωρίς τυμπανοκρουσίες,τελετές,εγκαίνια και μεγαλοστομίες αποφασίσαμε να σταθούμε απέναντι στη σημερινή αυταρχική και αναποτελεσματική διοίκηση του Δήμου Παλλήνης.
Ολοι εμείς που πιστεύουμε στη συλλογικότητα ,στη συμμετοχή, στη διαλεκτική, στην αλληλεγγύη της κοινωνίας των πολιτών, αποφασίσαμε ότι με ειλικρίνεια και διαφάνεια, δημοκρατικά,αξιοκρατικά και προγραμματισμένα, να παλέψουμε για ένα Δήμο που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το  δημότη κόντρα σε πελατειακές λογικές και συστημικά συμφέροντα.


Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες της Ανθούσας του Γέρακα και της Παλλήνης  και δεσμευόμαστε με ξεκάθαρο λόγο ότι στόχος μας είναι η ανοικτή λειτουργία του Δήμου, για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες χωρίς αποκλεισμούς.


Δηλώνουμε την θέληση και την απόφαση μας να αντιπαλέψουμε με όλη μας τη δύναμη τη λαίλαπα των μνημονίων και να υπερασπιστούμε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συστηματικά και προγραμματισμένα διαλύεται από τις κυβερνητικές επιλογές.


Θέλουμε να αντικαταστήσουμε:


·        Tην αυταρχικότητα με το διάλογο.


·        To ρουσφέτι με την αξιοκρατία.


·        Τα έργα βιτρίνας με έργα ουσίας.


·        Τις κρυφές συναλλαγές με πλήρη διαφάνεια σε όλα.


Θέλουμε πραγματικά να παρέμβουμε και να αλλάξουμε την αναποτελεσματική  λειτουργία της σημερινής αλαζονικής δημοτικής αρχής του κ.Ζούτσου. Γιαυτό λοιπόν σας ζητάμε να μας εμπιστευθείτε, να μας στηρίξετε και να αγωνιστείτε μαζί μας.


Παλλήνη 18/9/2013


Η Γραμματεία της δημοτικής παράταξης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου