Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Oι Γερμανικές BUSINESS και η τέλεια υποδούλωση



Ποιο μπορεί είναι το όριο της υποτέλειας και της υποδούλωσης μιας κυβέρνησης στους εντολοδόχους της; Πότε χάνεται ολοκληρωτικά η αξιοπρέπεια ενός λαού;


     
 Λίγες μόνο μέρες μετά την ορκωμοσία τους, οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, έλαβαν ερωτηματολόγιο από τον εκπρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Μέρκελ, τον κύριο Φούχτελ, που τους ζητά πλήρη ενημέρωση και απογραφή για οτιδήποτε αφορά στα γεωμορφολογικά, πληθυσμιακά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά των περιοχών τους, τις υποδομές, την πολιτιστική δραστηριότητα και φυσικά τα απορρίμματα. Δηλαδή για τα πάντα!


       Είναι προφανές ότι ο εντεταλμένος της κ. Μέρκελ, στα πλαίσια της προώθησης μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, ψάχνει για επενδύσεις και μπίζνες και σε επίπεδο δήμων και περιφερειών. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και ο υπουργός εσωτερικών, τηρούν ‘’σιγήν ιχθύος’’ και ουδόλως αντιδρούν απέναντι σε αυτή την σκανδαλώδη παρέμβαση που θίγει ολοκληρωτικά την αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

       Από την πλευρά μας καταγγέλουμε απερίφραστα τις μεθοδεύσεις της Γερμανικής κυβέρνησης αλλά και την απάθεια και συνέργεια της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου που ξεπουλάει πια τα πάντα...

       Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα δημοτικά - περιφερειακά συμβούλια θα καταγγείλουν άμμεσα αυτές τις ενέργειες και θα αντιδράσουν αποφασιστικά, αρνούμενοι να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο που αφορά στις περιοχές τους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ», θα θέσουν άμεσα το ζήτημα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που θα συγκληθεί.


ΚΟΠΤΗ ΜΙΛΙΑ

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Παλλήνης
με τον Συνδυασμό 
"Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου