Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Παλλήνης:Αρχισαν τα όργανα;

Γράφει:
Κώστας Λάμπρου,Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΟΥΤΣΟΥ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;

Με βάση την λογική της ομάδας του κ.Ζούτσου η κοινωνία μας, εφαρμόζοντας πιστά τους νόμους, πρέπει να αποδεχθεί την κακή της μοίρα που οι άλλοι σχεδιάζουν. Δεν πρέπει να αντιδράσει, αντίθετα πρέπει να δεχθεί την φτωχοποίηση, την κοινωνική και οικονομική περιθωριοποίηση. Και τότε η ομάδα του κ.Ζούτσου θα δημιουργήσει, κοινωνικά Παντοπωλεία ελεημοσύνης – δομές αλληλεγγύης ψηφοθηρικές – δομές διανομής προϊόντων έως τις επόμενες δημοτικές εκλογές,  εργασιακή σχέση τρίμηνων και πεντάμηνων συμβάσεων, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των νέων για εργασία, κουκουλώνοντας το πραγματικό πρόβλημα της ανεργίας.  Δεν αποδέχεται να δείξουμε ανυπακοή, λες και δεν θα φθάσουμε σ’ αυτήν εκ των πραγμάτων. Με αυτήν την μέθοδο η ομάδα του κ. Ζούτσου,προσπαθεί να εμφανιστεί σαν η μόνη που βοηθάει την κοινωνία να επιβιώσει.

ΨΕΜΑΤΑ!!! Η δημοτκή αρχή Παλλήνης είναι κομμάτι αυτών που δημιούργησαν συνειδητά το πρόβλημα. Εκτελώντας πειθήνια όλες τις αποφάσεις που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις προκειμένου να καταστρέψουν την κοινωνία, ηθικά –κοινωνικά –οικονομικά. Αλλωστε έχουν καταγραφεί οι σχέσεις του κ.Ζούτσου με τον Καλλικρατικό  Γ. Ραγκούση, τον Γ.Παπακωνσταντίνου, τον Γ. Παπανδρέου,τον Π. Κουκουλόπουλου και άλλων πολλών μνημονιακών παραγόντων. Πιστή στο σχέδιο επικαλείται την εφαρμογή των  νόμων.
Ολοι οι συμμετέχοντες στη διοίκηση του δήμου επικαλούνται την κατάσταση, την κρίση, ενώ είναι συνεργοί στην δημιουργία και στην ύπαρξη της .
Χριστουγεννιάτικα, στέλνουν ειδοποιητήρια με απειλή κατάσχεσης  για οφειλή ύδρευσης  99,45 ευρώ!!! Είναι η αρχή!
Δεν δέχθηκαν την πρόταση της δημοτικής μας παράταξης για μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 15% (όπως άλλοι Δήμοι),ενώ τα εισοδήματα και αντικειμενικές αξίες έχουν μειωθεί τουλάχιστον 30%!
Στους πλειστηριασμούς για τα στεγαστικά ψελλίζουν διστακτικά  την αντίθεση τους στους  τραπεζίτες. Που στοχεύουν; Ποιό είναι το σχέδιο της τραπεζοκρατίας; Το σχέδιο είναι να χάσουμε όλοι την ιδιοκτησία μας. Όποια και αν είναι αυτή, πρώτη κατοικία η δεύτερη, θα απαλλοτριωθεί στο σύνολο της. Θα κατασχεθεί το όποιο οικονομικό απόθεμα υπάρχει, θα  προλεταριοποιηθεί το σύνολο της κοινωνίας (εκτός φυσικά από την διαμορφούμενη ολιγαρχία).
''Προλετάριος επιστημονικά είναι αυτός που δεν έχει να πουλήσει τίποτα άλλο εκτός από την εργασία του''.
Επιβεβαίωση είναι ο τελευταίος φορολογικός νόμος, όπου ανατίθεται και στη Τ.Α ουσιώδης ρόλος στην είσπραξη δημοσίων εσόδων. Ο  τρόπος είσπραξης είναι ο γνωστός. Και απόδειξη αυτών είναι η παρακάτω ειδοποίηση-απειλή:
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου