Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο Απόστολος Βολιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης της παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Μέσα από μία πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας και την τοπική αυτοδιοίκηση διαδικασία η Γενική Συνέλευση της παράταξής μας Παρέμβαση Για Έναν Άλλο Δήμο εξέλεξε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 τον Απόστολο Βολιώτη.



Στην ανοιχτή συνέλευση που διεξήχθη χθες Κυριακή στις 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Οινοποιείο Πέτρου της Παλλήνης, η πρόταση της Γραμματείας της Παράταξης για την υποψηφιότητα του Απόστολου Βολιώτη εγκρίθηκε παμψηφεί καθώς δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα έπειτα από το ανοιχτό κάλεσμα της παράταξης.


 Σε μία γιορτή της Δημοκρατίας και της συμμετοχής οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις παρεμβάσεις τους και να εκθέσουν τις απόψεις τους για τον τρόπο διοίκησης, αλλά και για τα πρόσωπα που θα επιθυμούσαν να τους εκπροσωπήσουν.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη δικαιώνοντας τις θέσεις της παράταξής μας όπως αυτές εκτίθενται στο κείμενο της διακήρυξής μας, αλλά και το ενδιαφέρον των δημοτών των περιφερειών Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης που απαρτίζουν το Δήμο μας.

Στη συνέλευση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι επικεφαλής των συνδυασμών των δήμων Πεντέλης και Αγίας Παρασκευής κ.κ. Φειδοπιάστης Αντώνης και Γιάννης Σταθόπουλος, αντίστοιχα.



Όλοι μαζί γυρίζουμε πια σελίδα για ένα Δήμο αλληλεγγύης, δίπλα στον δημότη, για όλους τους πολίτες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, χωρίς διακρίσεις και τοπικισμούς.

Ο Απόστολος Βολιώτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοικος Γέρακα. Στο Δήμο της Παλλήνης, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, ως πρόεδρος  στο  Δ.Σ  του 2ου Γυμνασίου και επίσης του 2ου Λυκείου Γέρακα, καθώς και ως αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Δημόσιων Σχολείων Παλλήνης και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νομού Αττικής.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις  υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ από τη θέση του συντονιστή, μαζί με τα άλλα μέλη της Δημοτικής Παράταξης, του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις, να βοηθήσει στην διεκδίκηση λύσεων για τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου.

Διαβάστε εδώ το πλήρες βιογραφικό τουhttp://pa-pallini.blogspot.gr/p/blog-page.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου