Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κωνσταντίνος Μουστρής - Υποψήφιος Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο Γέρακα με τον συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Ο Κωνσταντίνος Μουστρής, γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω Αττικής. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού
Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (
MSc
) στην Μετεωρολογία και Φυσική της Ατμόσφαιρας του ΕΚΠΑ και έχει αναγορευτεί Διδάκτωρ της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο Κωνσταντίνος Μουστρής, είναι σήμερα Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, του ΤΕΙ Πειραιά και έχει την υπευθυνότητα του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Περιβαλλοντικών Μετρήσεων.

Το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο αναφέρεται στην ποιότητα του περιβάλλοντος, την ενέργεια και το περιβάλλον, την ατμοσφαιρική ρύπανση και τις επιπτώσεις της στη δημόσια υγεία και γενικότερα σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Έχει δημοσιεύσει 23 ερευνητικές εργασίες-μελέτες σε αντίστοιχα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει με 37 ερευνητικές εργασίες-μελέτες σε αντίστοιχα διεθνή επιστημονικά συνέδρια στο εξωτερικό και σε 5 εθνικά συνέδρια στην Ελλάδα.

Είναι Επιστημονικός Κριτής σε 7 διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μετεωρολογικής Εταιρείας (ΕΜΤΕ) και μέλος της Balkan Environmental Association (B.EN.A). Υπήρξε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 11th International Conference on Meteorology, Climatology and Atmospheric Physics (Αθήνα, 2012).

Με τα κοινά στον Γέρακα ασχολήθηκε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Γέρακα.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν μια κόρη, την Αγάπη.
Είναι μόνιμος κάτοικος Γέρακα από το 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου