Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης δημιουργικού διαλόγου με τους ϕορείς και τους πολίτες του Δήμου μας η δημοτική παράταξη "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" και ο επικεϕαλής της Απόστολος Βολιώτης την Τετάρτη 19 Μαρτίου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου "ο Παλληνεύς" στο γραϕείο του συλλόγου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς "Παρέμβασης" ο επικεϕαλής της Απόστολος Βολιώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, Αναστάσιος Μπουντουβάς και Μαρία Λεβαντή. Από πλευράς "Παλληνέως" συμμετείχαν η πρόεδρος Κατερίνα Παναγιώτου, ο αντιπρόεδρος Ακης Λιβάνιος, η γραμματέας Μαριάννα Κανάκη, η ταμείας Φανή Παναγιώτου και τα μέλη Δημήτρης Καρπούζος και Θάνος Οικονόμου.

Η ιδιαιτέρως ενδιαϕέρουσα συζήτηση άγγιξε σϕαιρικά τα σημαντικότερα ζητήματα του Δήμου, όπως το σχέδιο πόλης, τα προβλήματα του κέντρου της πόλης, τη λειτουργία του Δήμου και τις ευθύνες των αιρετών κατά τηνάσκηση των καθηκόντων τους.


Η δημοτική παράταξη "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" θα συνεχίσει τις επαϕές της με τους ϕορείς της πόλης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την πιο ολοκληρωμένη γνώση των προβλημάτων του Δημου, αλλά και μετά την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής θεωρώντας τους δημότες και τις συλλογικότητές τους, τους ϕυσικούς εταίρους στην διαδικασία της λήψης αποϕάσεων για τα προβλήματα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου