Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γιάννης Νερουτσόπουλος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα, με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"


Γεννήθηκα το 1956 και μεγάλωσα στη Λειβαδιά. Από το 2004 κατοικώ στον Γέρακα.

 Είμαι μαθηματικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός από το 1978, αρχικά στην ιδιωτική εκπαίδευση(φροντιστήρια) και από το 1983 ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γυμνάσια- Λύκεια Φούρνων Ικαρίας, Αράχοβας, Διστόμου, Λειβαδιάς, Ηλιούπολης, Γλυκών Νερών και από το 2004 ως σήμερα στο 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα.

Διετέλεσα ιδρυτικό μέλος της ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ (1986-87) και ενεργό μέλος της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Είμαι παντρεμένος με την Αγιογράφο Πέγκυ Κακοσαίου. Έχω δύο γιούς, τον Μιχάλη 32 ετών, Χημικό Μηχανικό του Ε.Μ.Π και τον Θανάση 28 ετών, Μηχανικό-Προγραμματιστή Η/Υ. 

Αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Βολιώτη, γιατί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα που τον διακρίνει, αγωνίζεται για το μέλλον του Δήμου μας. Έχει τη θέληση για απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη αλλά και τη γνώση για έναν Δήμο άλλου ήθους και ύφους στην υπηρεσία του απλού πολίτη και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.

Δεσμεύομαι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργήσουμε: 

  •  Έναν σύγχρονο Δήμο με αξιοπρέπεια χωρίς αποκλεισμούς!
  •  Έναν Δήμο με σχολεία χωρίς κοντέινερ, με πεζοδρόμια ελεύθερης πρόσβασης,  αποχέτευση, φυσικό αέριο, αγωγούς ομβρίων υδάτων, χώρους πρόσβασης πολιτών  με ειδικές ανάγκες , επιδιώκοντας να οδηγήσουμε την τοπική αγορά σε μία πορεία  ανάπτυξης! 
  • Έναν Δήμο και μία Δημοτική Αρχή δίπλα στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, κόντρα στην απαξίωση του δημόσιου σχολείου, στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και στην εξαθλίωση του πολίτη!  
Aπευθύνομαι με σεβασμό στους συμπολίτες μου ζητώντας την εμπιστοσύνη  τους και την ψήφο τους και ειδικά σε αυτούς που είναι αναποφάσιστοι, ανυποψίαστοι ή και ευκολόπιστοι και που εύκολα παρασύρονται από έργα  βιτρίνας της τελευταίας στιγμής. 

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ! 































  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου