Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χαράλαμπος Πατσής - Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθούσας με το Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"


Γεννήθηκα στη Φίλια Λέσβου το 1961. Κατοικώ τα τελευταία 20 χρόνια στην Ανθούσα Δήμου Παλλήνης και είμαι πατέρας τριών παιδιών.


Είμαι πτυχιούχος Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος , απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής. Τελώ επί 28 χρόνια ως Εργολάβος Ιδιωτικών και Δημόσιων Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων. 

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Σωματείου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων καθώς και αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ελλάδας. 

Είχα ενεργή συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας και του Συλλόγου Ατλαντίς Ανθούσας . Κύριο μέλημα μου ήταν και είναι η ένταξη της Ανθούσας στο σχέδιο πόλης και πολλών άλλων προβλημάτων τα οποία δυστυχώς δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Συμμετέχοντας στο Συνδυασμό ‘’Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο’’, θα προσπαθήσω για την άμεση ένταξη της Ανθούσας στο σχέδιο πόλης και την επίλυση καθημερινών αναγκών υγείας- παιδείας –συγκοινωνίας κλπ, λέγοντας μόνο αλήθειες στους δημότες με καθημερινή επαφή μαζί τους.

Με τον αγώνα όλων μας, πιστεύω ότι μπορούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα πρότυπο δημοτικού διαμερίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου