Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση - Συζήτηση στην Κάντζα του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Θερμά ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Κάντζας στην πρόσκληση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» υποψήφιου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη και των υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Παλλήνης στην εκδήλωση στο Πάρκο της Κάντζας.


 Πολλοί από τους κατοίκους που συμμετείχαν στη συζήτηση, πήραν το λόγο και έθεσαν θέματα που απασχολούν και ταλαιπωρούν την περιοχή, όπως η αποχέτευση, η διαχείριση των απορριμμάτων, η συγκοινωνία και η αύξηση της κυκλοφορίας ιδιαίτερα των βαρέων οχημάτων και η ασφάλεια των πολιτών και των κατοικιών τους. 

Εξέφρασαν δε, την αγωνία τους για τη διατήρηση των ελεύθερων χώρων της περιοχής και την αξιοποίησή τους με σεβασμό στο περιβάλλον και με πολιτιστικό χαρακτήρα. 

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν οι περιοχές : Καμπά, Στρατόπεδο Λάμπρου, Μιχαληνού κλπ. 

Από τη μεριά του ο Απόστολος Βολιώτης δεσμεύτηκε να καταγράψει όλες τις προτάσεις και τα αιτήματα των πολιτών και με τη συμμετοχή όλων να αγωνιστεί και να διεκδικήσει την υλοποίησή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου