Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αμαλία Σούγια - Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, στην Δημοτκή Ενότητα Γέρακα, με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Γεννημένη στα Μούσουρα Μεσολογγίου το 1963, από αγρότες γονείς, μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Έγγαμη και μητέρα δύο αγοριών. Διαμένω στο Γέρακα από το 1990.


Τέλειωσα το πρακτικό Λύκειο Αιτωλικού Μεσολογγίου και στη συνέχεια φοίτησα στη Σχολή Βρεφονηπιαγωγών του Ιδρύματος ''Η ΜΗΤΕΡΑ''.

Είμαι Γραμματέας Δικαστηρίου
από το 1984 έως σήμερα, έχοντας περάσει,στο διάστημα της μακρόχρονης θητείας μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη, από διάφορα τμήματα και θέσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Αναμείχθηκα στο συνδικαλιστικό κίνημα των Δημοσίων Υπαλλήλων, παλεύοντας για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και για μια Δικαιοσύνη, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Έλληνα Πολίτη.

Συμμετείχα ενεργά και συμμετέχω σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και τοπικούς Φορείς, που στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Γέρακα, δίνοντας, ταυτόχρονα, σε προσωπικό επίπεδο, έμφαση στη στήριξη ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και άτομα, ηλικιωμένα.

Καθημερινό είναι το ενδιαφέρον μου για το περιβάλλον του Γέρακα, που είναι προβληματικό, λόγω της έλλειψης υποδομών (αποχέτευση, καθαριότητα, πράσινο κλπ).

Οραματίζομαι και αγωνίζομαι, ώστε ο Γέρακας και γενικότερα ο Δήμος μας Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης να μεταμορφωθεί σε μία σύγχρονη πόλη με υποδομές και περιβάλλον, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κατοίκων της. Είμαι θιασώτης της αντίληψης Τρίτση για το οικιστικό και πολεοδομικό περιβάλλον.

Παλεύω για μια Δημοτική Αρχή με σύγχρονες αντιλήψεις, αφοσιωμένη στις επιταγές των Δημοτών για μια Πόλη ανθρώπινη, για μια Διοίκηση απαλλαγμένη από τη συναλλαγή και τη διαφθορά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου