Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Περιοδεία στην Κάντζα-Άγιος Νικόλαος, του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη και του Συνδυασμού του "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης, με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο".

Στην περιοδεία συμμετείχαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Μπουντουβάς, Μαρία Λεβαντή, Δημήτρης Παλληκάρης, Ζέλα Φυκούρα, Δημήτρης Κοτρώνης, Δημήτρης Παρθένης, Μιχάλης Μαραγκάκης και Μαρία Αμοργιανού. 

Παντού η αποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. 

Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Κάντζας
 Αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση   ανάμεσα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης Απόστολο Βολιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά και γονείς παιδιών που αθλούνται, οι οποίοι επισήμαναν: 
  • Την ανάγκη διατήρησης και χρηματοδότησης του Συλλόγου (έχει διακοπεί από το Δήμο) για να εξακολουθήσουν τα παιδιά της περιοχής να αθλούνται απρόσκοπτα. 
  • Σημείωσαν επίσης ότι οι τελευταίες βελτιώσεις στο γήπεδο, έγιναν από τις προσφορές των γονιών-κατοίκων.
  • Την ανάγκη να αναδειχτεί η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά (Λιοντάρι της Κάντζας, εκκλησάκι Αγ. Νικολάου) και να προστατευθούν και αξιοποιηθούν όλοι οι ελεύθεροι χώροι της περιοχής, για αναψυχή και εκδηλώσεις για τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης, συνεχίζοντας την περιοδεία του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με επαγγελματίες, εμπόρους και εργαζόμενους της περιοχής στα μαγαζιά και στο πάρκο της Κάντζας, με γονείς, πολίτες, οι οποίοι τόνισαν: 

  • Η Κάντζα έχει ξεχαστεί.
  •  Το αποχετευτικό το υπ' αριθμόν ένα ζήτημα που πρέπει να δει η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει.
  •  Μέλημα της νέας δημοτικής αρχής, να δώσει μια ανάσα στην επιχειρηματικότητα της περιοχής. 
  • Παράπονα δε, εκφράστηκαν και για τα δημοτικά τέλη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου