Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γράφει, ο Γιώργος Αντύπας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Αγαπητοί συνδημότες,

μέσα σε λίγες γραμμές, θα ήθελα να απευθυνθώ σε σας και να σα ς πω τι πιστεύω και γιατί κατεβαίνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συγκεκριμένο συνδυασμό:


Πιστεύω ότι μόνο με:
  • Δημοκρατία, Ενημέρωση και Συμμετοχή, Κοινωνική ισότητα και Αλληλεγγύη, Αποκέντρωση Υπηρεσιών, 
  • Ποιότητα Ζωής (Ελεύθεροι πράσινοι χώροι, Πεζόδρομοι, βελτίωση της Συγκοινωνίας, Αποχέτευση, Καθαριότητα, Διαχείριση απορριμμάτων ) 
  • Κοινωνική Πρόνοια (Δημοτικά Ιατρεία, Ενημερωτικές διαλέξεις) 
  • Πολιτισμό και Εκπαίδευση (Πολιτιστικά κέντρα, Βιβλιοθήκες, Θεατρικά, Σχολικά κτήρια) 
  • Αθλητισμό (Υλικοτεχνική Υποδομή, Ενίσχυση των σωματείων, Μαζικό και Σχολικό Αθλητισμό) 
μπορεί ο Δήμος Παλλήνης (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη) να έχει ενεργούς πολίτες που θα αγαπούν την Πόλη τους, θα συμμετέχουν και θα είναι… συνεργάτες και όχι αντίπαλοι με τη Δημοτική Αρχή.

Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ανατρέψουμε την λαίλαπα των καιρών να υπερασπιστούμε τα δημόσια αγαθά, τις κοινωνικές υπηρεσίες και το περιβάλλον από την εμπορευματοποίηση (πχ κτήμα Καμπά, Στρατόπεδο Λάμπρου, Λόφος Κεραίας κλπ), χωρίς διακηρύξεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας που δεν αρκούν, όμως, για να προστατεύουν το περιβάλλον. Χρειάζονται αγώνες και σύγκρουση με συγκεκριμένα συμφέροντα (πχ αποχέτευση).

Γιατί ο Δήμος δεν είναι φέουδο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ούτε εργαλείο κομματικών πελατειακών σχέσεων και δεν δίνουμε εύκολες υποσχέσεις που θα διαψεύσουμε όταν με την ψήφο σας, μας αναθέσετε να διαχειριστούμε τον Δήμο.

Γιατί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με διαφάνεια, για το όνειρο των νέων παιδιών, που δεν χωράει στην ανεργία, τα προγράμματα stage, την επισφάλεια, τη μαύρη εργασία, τις δουλειές του ποδαριού.

Γιατί κερδισμένοι είναι πάντα αυτοί που αντιστέκονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους και τα δικαιώματα ολόκληρης της κοινωνίας.

Γι΄ αυτές τις αρχές και αυτά τα πιστεύω ζητάω τη ψήφο σας σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» και γι΄ αυτά υπόσχομαι να παλέψω !!!

Αποφασίστε λοιπόν, τώρα, για το μέλλον του Δήμου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου