Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Περιοδεία στην πόλη μας του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ζωής-Ρένα Δούρου"


Ο Πέτρος Φιλίππου Υποψήφιος Αντιπεριφειρεάρχης με τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ - ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ", πραγματοποίησε περιοδεία στις 30 Απριλίου, συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ανατολικού Τομέα.


Στην περιοδεία, πήραν μέρος δύο συμπολίτες μας Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού, η Καίτη Θεοχάρη και ο  Θόδωρος Γκοτσόπουλος.

 Την περιοδεία συνόδευσε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" Απόστολος Βολιώτης. 

Η περιοδεία ξεκίνησε από το δημαρχείο Παλλήνης στον Γέρακα με θεσμική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου κ. Ζούτσου.

Η συζήτηση στράφηκε στο μεγάλο θέμα της περιοχής την αποχέτευση και στην στασιμότητα των έργων, όσο και άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας και είχαν ενημέρωση από τον Δήμαρχο.


Στην συνέχεια έγινε περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου, περιοδεία στο κέντρο της Παλλήνης και συζήτηση με τους επαγγελματίες της περιοχής.

Η επόμενη στάση ήταν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και θεσμική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Κισκήρα Χρυσάνθη.  

Εκεί έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής και ανταλλαγή απόψεων με θετική ανταπόκριση. 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Φαρμακοβιομηχανία ΕΛΠΕΝ και επαφή με τους εργαζόμενους της βιομηχανίας.

Η περιοδεία τελείωσε στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου όπου έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης  κ. Χριστόπουλο Γιώργο και η συζήτηση στράφηκε στο μεγάλο πρόβλημα του λιμανιού, της παράκτιας ζώνης της πόλης και των εγκαταστάσεων που σήμερα κινδυνεύουν από τον ΤΑΙΠΕΔ. 

 Ο Πέτρος Φιλίππου ανέλυσε τις θέσεις του Συνδυασμού και τόνισε ότι πρέπει να γίνει η μεγάλη Πολιτικη Ανατροπή στην περιφέρεια Αττικής με  νικητή τον Συνδυασμό "Δύναμη Ζωής -Ρένα Δούρου" αλλαγή που θα είναι υπέρ των συμφερόντων των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου