Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τελικά αποτελέσματα Περιφέρειας Αττικής - Ρένα Δούρου Νικήτρια: «Αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα»

Ρένα Δούρου - Νέα Περιφερειάρχης Αττικής
«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα. Δώσατε έναν σπουδαίο αγώνα. Και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε.

Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος. Διαφορετικά. Κόντρα στις προβλέψεις και στα συμφέροντα. Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα, με ήθος. Και ξέρουμε οτι η μάχη που απόψε κερδήθηκε είναι μονάχα η αρχή. Γιατί αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα. Ξεκινά ένας πόλεμος να αλλάξουμε τις ζωές μας. Να τις αλλάξουμε στην Περιφέρεια Αττικής, να τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα.


Με τον ίδιο τρόπο όμως, τον ίδιο ακριβώς, θα πορευτούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Γιατί εμείς, με τους πολίτες, για τους πολίτες, από τους πολίτες, δίνουμε τα εχέγγυα ότι στη μείζονα περιφέρεια της πατρίδας μας δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι α΄και β΄κατηγορίας. Δεν θα υπάρχουν πολίτες α΄και β΄κατηγορίας.

Θα πορευτούμε όλοι μαζί.

Έτσι θα διακυβερνήσουμε τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο «Ευχαριστώ». Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλες εκείνες και σε όλους εκείνους που δούλεψαν αυτούς τους τεσσερισήμισι μήνες χωρίς κανενός είδους ιδιοτέλεια, όπως θέλουμε να φτιάξουμε την Ελλάδα: με αλληλεγγύη, με αξιοπρέπεια, με ανθρωπιά. Και είναι το καλύτερο εχέγγυο ότι έτσι θα κυβερνήσουμε την περιφέρεια, έτσι θα κυβερνήσουμε την Αττική.

Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μιά μέρα που την κάνατε όλοι εσείς, όλους τους προηγούμενους μήνες, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μιά μέρα που, όπως ξέρει η Αριστερά και όπως επιτάσσει η Δημοκρατία, θα είναι για όλους και για όλες.

Καλή συνέχεια στο μεγάλο αγώνα που έχουμε».

Ρένα Δούρου, Προπύλαια, 25.05.14

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου