Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" με Επικεφαλής τον Απόστολο Βολιώτη

Σε κοινή συνεδρίαση της Γραμματείας και των υποψηφίων συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο", συζητήθηκαν την Τρίτη 20/5/2014 τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Έγιναν οι πρώτες εκτιμήσεις με βάση τις οποίες εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες που εκτίμησαν και εμπιστεύτηκαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Νιώθουμε ακέραιο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, ώστε οι θέσεις αυτές να εκπροσωπηθούν επάξια στους θεσμούς και στην κοινωνία. Από την επομένη των εκλογών οργανώνουμε τη δράση μας και συνεχίζουμε τον αγώνα υπεράσπισης της Πόλης και των Ανθρώπων της.

Μπροστά στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στο κριτήριο των συμπολιτών που τίμησαν τον συνδυασμό μας για τις θέσεις του σε κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας και της αυτοδιοίκησης, όπως αυτά αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο πρόγραμμά μας. Ζητήματα προτεραιότητας αποτελούν η δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, η προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών από τη λιτότητα, η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών από την εκποίηση.

 Είμαστε βέβαιοι ότι με βάση αυτά τα κριτήρια θα κάνουν την τελική τους επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου