Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ας πάρουν επιτέλους οι νεολαίοι το μέλλον στα χέρια τους - γράφει η Κόπτη Μίλια, Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα, με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Νεολαίοι του δήμου μας,

        Είστε αυτοί που μπορείτε με τη μαζική συμμετοχή σας στις δράσεις, αλλά και με τη δύναμη της ψήφου σας τις δύο επόμενες Κυριακές, να δώσετε ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.


       ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που δημιούργησε την Ευρώπη των ισχυρών και των αδυνάτων, των τραπεζών, της τρόικας και των άνεργων, αντί για Ευρώπη των Λαών.

      ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που με την καθόλου αφιλοκερδή στήριξή του, όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, από τη Ν.Δ. και το Π.Α.Σ.Ο.Κ., των υποστηρικτών τους και των MEDIA, δημιούργησε την Ελλάδα των μνημονίων, της κρίσης, της κοινωνικής εξαθλίωσης και της φτώχειας, της ανεργίας του 30% και 60% για τους νέους, την Ελλάδα που σας διαφημίζει το ‘’πλεόνασμα’’ και την ‘’ανάπτυξη’’, στέλνοντάς σας πακέτο με τα όνειρά σας και τις ατέλειωτες, πανάκριβες σπουδές σας, μετανάστες σ’άλλους τόπους να ψάξετε τη μοίρα σας.

     ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που με τη λατρεία του για το κέρδος και την αδιαφορία του προς τον άνθρωπο, με τη διαφθορά και τη ρεμούλα, ανάστησε τη δειλία και την απανθρωπιά της βίας του Φασισμού και του Νεοναζισμού, έθρεψε και πρόβαλε την αλητεία ως μαγκιά και αγαθούργημα, ‘’ξεχνώντας’’ την τόσο πρόσφατη παγκόσμια ιστορία και τα δεινά της Ελλάδας από τους φασίστες.

    ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που κατάντησε το λαμπερό ήλιο της ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΑΘΗΝΑΣ, να φωτίζει ένα Νομό εγκαταλειμένο, μια πόλη τριτοκοσμική, γεμάτη σκουπίδια, άστεγους και πεινασμένους, κλειστά μαγαζιά και εργαζόμενους στα όρια της κατάθλιψης και της υπερκόπωσης, να παλεύουν για τις διαθεσιμότητες και να δουλεύουν τις Κυριακές για τα κέρδη των ‘’ολίγων’’ με φόντο την Ακρόπολη.

   ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που άφησε την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ χωρίς Νοσοκομείο, χωρίς αποχέτευση, να κολυμπάει στα βοθρολύματα, έρμαιο των σκοτεινών οργανωμένων συμφερόντων που λυμαίνονται τις ακτές και τους ελεύθερους χώρους της.

  ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που και στο ΔΗΜΟ μας εκφράστηκε με μια Δημοτική Αρχή που με αδιαφάνεια, πελατειακές σχέσεις, ρουσφέτια και έργα βιτρίνας και προεκλογικής περιόδου, ρίζωσε βαθιά εδώ και 30 χρόνια, στηριζόμενη από πολλούς ‘’αντιπολιτευόμενους’’ ιδίων συμφερόντων. Μία Δημοτική Αρχή που δε διεκδίκησε από την κεντρική εξουσία, φοβούμενη ότι θα χάσει τους σπόνσορές της. Που άφησε πάλι την πλειοψηφία των πολιτών να τα ‘’σκάνε’’ χοντρά κάθε μήνα στα βοθρατζίδικα. Που άφησε τους μαθητές σε κοντέινερς, τους μικροεπαγγελματίες στην απόγνωσή τους, τους κάδους γεμάτους σκουπίδια, την πόλη χωρίς πράσινο και ελεύθερους χώρους, τους νέους χωρίς ευκαιρίες και στέκια, χωρίς δυνατότητες για ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό, με πολιτισμό βιτρίνας.

Μια Δημοτική Αρχή που αδιαφόρησε για τους άστεγους, τους άνεργους και αντί για αλληλεγγύη, έστελνε καθυστερημένα υπερφουσκωμένους λογαριασμούς νερού και επέτρεπε τη διακοπή ρεύματος και νερού σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,

Που κριτικάρετε δίκαια το παρελθόν, αλλά μπορείτε και να το ανατρέψετε.

Που είστε η ελπίδα για το μέλλον και το διαφορετικό.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!

Να σταθείτε μακριά από τις συντηρητικές καταστροφικές πολιτικές τους, από τη συντήρηση των δήθεν ανεξάρτητων και απολίτικων, αλλά και αυτών που αρνούνται τον κοινό αγώνα με πρόσχημα την ‘’καθαρότητά’’ τους.

Σας καλούμε να παλέψουμε μαζί:
  • Για μία άλλη λογική στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στηρίζοντας την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ με επικεφαλής τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
  •  Για ένα ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ στηρίζοντας την παράταξη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ με επικεφαλής τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΛΙΩΤΗ.
  •  Για ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας στο:
pare.pallinis@gmail.com

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ


Κόπτη Μίλια
Μέλος της Γραμματείας της Παράταξης και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης, στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου