Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Συνάντηση Υποψηφίων Συμβούλων Παλλήνης και του Υποψηφίου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη του Συνδυασμού "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Πραγματοποιήθηκε χτες, στα γραφεία του Συνδυασμού "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" στον Γέρακα, ευρεία συνάντηση όλων των Υποψηφίων της Παράταξης, Δημοτικών και Τοπικών από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.


Τα ζητήματα που συζητήθηκαν κυρίως ήταν η επισκόπηση της δουλειάς του Συνδυασμού μέχρι σήμερα.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν από την συνάντηση:


Διαπιστώθηκε:

Οι συναντήσεις με πολλές εκατοντάδες φίλους και πολίτες του δήμου μας.
  • Το κύριο χαρακτηριστικό που προέκυψε από αυτές τις συναντήσεις, είναι ότι υπάρχει μεγάλη, πολύ σημαντική προτίμηση ψηφοφόρων προς τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο", που τις προηγούμενες φορές όχι μόνον είχαν ψηφίσει τον κ. Ζούτσο αντίθετα είχαν παλέψει οργανωμένα και συστηματικά για τον συνδυασμό του. Τώρα δηλώνουν την αμέριστη υποστήριξή τους και βοήθειά τους ώστε ο Συνδυασμός "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Βολιώτη, να είναι ο τελικός νικητής.

  • Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσει ο Συνδυασμός ως Δημοτική Αρχή.

  • Θέματα σχετικά με την παραπέρα οργάνωση δουλειάς τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες που απομένουν μέχρι τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι γενικότερες εκτιμήσεις από τους ανθρώπους μας είναι, ότι έρχονται μαζικά σε εμάς, άνθρωποι από άλλες παρατάξεις των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, οι οποίοι  όχι μόνον θα ψηφίσουν, αλλά θα βοηθήσουν με την ψήφο τους, και με την ενεργή συμμετοχή τους, το Ψηφοδέλτιο της Νίκης και της Ανατροπής, το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" του Υποψήφιου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη.

Στην συνάντηση επικράτησε κλίμα Νίκης και ενθουσιασμού για το επικείμενο αποτέλεσμα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου