Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας στην εφημερίδα "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ" από την Μαρία Χαλκίδη - μέλος της Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης Απόστολο Βολιώτη



Προς την Πρόεδρο

του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η ΠΗΓΗ» κ. Μανιού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διευθυντή της εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ» κ. Βασίλη Δημητριάδη


Διαβάζοντας το «ΕΚΤΑΚΤΟ» φύλλο της εφημερίδας «Η Φωνή του Γέρακα», με έκπληξη πληροφορήθηκα από εκεί, την «Υποψηφιότητά μου» στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου μας.

Τοποθετημένο και γραμμένο μάλιστα έτσι, ούτως ώστε, να «δείχνει» και να «παραπληροφορεί» ότι η Μαρία Χαλκίδη, είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του κ. Ζούτσου.

Ελάχιστες μέρες πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, «φρόντισαν» να παραπληροφορήσουν τον κόσμο του Γέρακα και ολόκληρης της πόλης μας (Παλλήνη) για κάτι που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣ! Και θα εξηγήσω:

Πριν από μέρες, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου «Η ΠΗΓΗ», και υποψήφια του κ. Ζούτσου, κ. Αλεξάνδρα Κωφινιώτη – η οποία μου δήλωσε, ότι στην «Φωνή» που πηγαίνει στο τυπογραφείο, ο διευθυντής κ. Δημητριάδης, έγραψε την υποψηφιότητά μου.

Της επανέλαβα – διότι το γνώριζε – ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ και ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, τον Συνδυασμό «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΟΛΙΩΤΗ».

Την παρέπεμψα δε, να πληροφορήσει τον κ. Δημητριάδη (άγνωστο πως δεν το γνώριζε, ενώ ο Συνδυασμός μας, είχε δώσει ήδη στην δημοσιότητα ολόκληρο το Ψηφοδέλτιό μας) και να ΑΠΟΣΥΡΡΕΙ την ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Μου απάντησε η κ. Κωφινιώτη, ότι ήδη τον είχε πληροφορήσει.

Η «ΕΙΔΗΣΗ» όμως δημοσιεύτηκε.

Κι εγώ αναρωτιέμαι:

Ο «ανεξάρτητος σύλλογος Η ΠΗΓΗ και η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ», έχει φτάσει πλέον στο εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, να εκτυπώνεται ΧΩΡΙΣ να περνάνε τα κείμενα από το Δ.Σ. ;

Τα κείμενα «ΠΕΡΝΑΝΕ» και εγκρίνονται από το Δ.Σ., ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ;

Λυπάμαι ειλικρινά, διότι:

Επί περίπου 20 χρόνια στην σειρά, διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, μέλος του Προεδρείου του και Πρόεδρος του Πολιτιστικού του Τομέα.

Λυπάμαι, διότι ο σύλλογος αυτός, αναδείχτηκε με την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, δημιουργώντας πάμπολλες δεκάδες ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΑΛ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ κλπ, κλπ, κλπ…..Εκδηλώσεις που γνωρίζουν και οι πέτρες στον Γέρακα, ότι ήταν ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Λυπάμαι, γιατί την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, πολλάκις την ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ διάφοροι υποψήφιοι.

Λυπάμαι, γιατί ο σύλλογος ΣΗΜΕΡΑ, για μια ακόμη φορά, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ την ΔΙΚΗ ΜΟΥ πορεία στον σύλλογο ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ του συνδυασμού του κ. Ζούτσου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ:

Η Μαρία Χαλκίδη, υπήρξε επί σειρά ετών υποψήφια, ΜΟΝΟΝ:

Σε συνδυασμούς του ΚΚΕ, και ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Στον συνδυασμό του κ. Καρρά (ΝΕΑ ΠΝΟΗ-ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ). Συνδυασμός, ο οποίος ΞΕΓΕΛΑΣΕ τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ υποψήφιούς του, όσους τον στήριξαν και όλον τον κόσμο του Γέρακα, αφού:

ΕΣΤΡΕΨΕ την δεύτερη Κυριακή τις ψήφους του στον κ. Παπαδογεωργάκη (πρώην δήμαρχο Γέρακα), παρά του ότι είχαμε πάρει απόφαση ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ!

Από την δεύτερη Κυριακή και με την εκλογή του κ. Παπαδογεωργάκη, ο κ. Καρράς, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο κατεστημένο και μέχρι ΣΗΜΕΡΑ, είναι ΕΚΕΙ.

ΔΙΑΧΩΡΗΣΑ την θέση μου, από την ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ με τον κ. Καρρά. Από τότε, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν υπήρξα υποψήφια κανενός συνδυασμού.

ΔΗΛΩΝΩ:

Ότι δεν θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ να είμαι υποψήφια, σε ένα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ συνδυασμό, όπως του κ. Ζούτσου, ο οποίος:

Ακολούθησε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ πολιτικές. Πολιτικές ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, που έστειλαν στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ χιλιάδες Έλληνες. Έριξαν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, εκατομμύρια Έλληνες. Άφησαν και εξακολουθούν με ταχύτατη ροή, ΧΙΛΙΑΔΕΣ Έλληνες στην ΑΝΕΡΓΙΑ. Έριξαν στον ΚΑΙΑΔΑ, κατακτήσεις μας, για τις οποίες η Ελλάδα ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

Δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ, να είμαι υποψήφια με έναν συνδυασμό, όπως του κ. Ζούτσου, γιατί τα ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ, δεν με ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ακόμη κι αν «μερικά», μπορεί να είναι χρήσιμα, ΓΙΑΤΙ ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ! Τα «έργα» του, είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του.

Στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ, να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να αντιπαλέψει, την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Όχι μόνον ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ με τις απολύσεις των υπαλλήλων του, αλλά στάθηκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους.

Έστειλε απειλώντας, ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιστολές ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ Α.Φ.Μ. στους συμπολίτες μας, για οφειλές τους στο νερό, ΧΩΡΙΣ να λάβει υπ’ όψιν του, την ΤΡΑΓΙΚΗ οικονομική κατάσταση των πολιτών του.

Έχει μετατρέψει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ΟΧΙ σε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, αλλά σε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Από την στιγμή που ανέλαβε, ΤΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ με αποκορύφωμα, το οικονομικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, το οποίο απόκρυπτε επιμελώς, μέχρι πρότινος, μέχρι που ΕΣΚΑΣΕ ως ΒΟΜΒΑ. Χιλιάδες ευρώ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ από τον Δήμο, ενώ οι συμπολίτες μας ΠΕΙΝΑΝΕ!

Η εικόνα ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗ, μίλησε ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Χιλιάδες συμπολίτες μας, έβαλαν στην «άκρη» την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και βγήκαν ΔΗΜΟΣΙΑ για δυο ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

Η Ελλάδα πεινάει…η πόλη μας πεινάει…τα παιδιά μας στερήθηκαν το μέλλον τους….

Πείτε μου, έστω και ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ που ΕΔΩΣΕ ο κ. Ζούτσος, και το στενό επιτελείο του για να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μας;;

Όσο για τον «ανεξάρτητο» πολιτιστικό;;;; σύλλογο Η ΠΗΓΗ και την ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, στην οποία εφημερίδα δεν διαβάζουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά μόνον ΕΡΓΑ ΖΟΥΤΣΟΥ και ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ κείμενα κατά παντός ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ, επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω.

Μαρία Χαλκίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου