Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει για την Παλλήνη, μιλά στο theTOC.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Βολιώτης.


Απόστολος Βολιώτης για τον δήμο Παλλήνης

Δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη στο ΕΣΠΑ για ολοκληρωμένη χρηματοδότηση του αποχετευτικού της Παλλήνης ισχυρίζεται ο κ. Απόστολος Βολιώτης, υποψήφιος δήμαρχος, μιλώντας στο theTOC.gr.


Για τα προβλήματα και τις λύσεις που ο ίδιος προτείνει για την Παλλήνη, μιλά στο theTOC.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Βολιώτης.


 Όπως υποστηρίζει, η πόλη της Παλλήνης ασφυκτιά και γι αυτό δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο σημερινός δήμαρχος. "Ο κ. Ζούτσος προσπαθεί να πλασάρει τη δική του εκδοχή του success story και των πλεονασμάτων, αλλά δεν θα μπορέσει να το περάσει" συμπληρώνει και διαβεβαιώνει τους δημότες ότι το θέμα της αποχέτευσης δεν βρίσκεται στην τελική του λύση, όπως ισχυρίζεται ο νυν δήμαρχος.

 Ο κ. Βολιώτης θεωρεί ότι η λύση της Ψυττάλλειας δεν είναι ρεαλιστική, καθώς οι δήμοι του Πειραιά αντιδρούν και ο περιφερειάρχης, κ. Σγουρός, σε ερώτηση που του έγινε πρόσφατα, απάντησε ότι μόνη λύση είναι το ΚΕΛ Ραφήνας. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Παλλήνης πιστεύει ότι ούτε και η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη, καθώς πουθενά στους πίνακες των προγραμμάτων ΕΣΠΑ δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. Ο κ. Βολιώτης θεωρεί ότι η λύση για την αποχέτευση πρέπει να δοθεί με την υλοποίηση του έργου του ΚΕΛ Ραφήνας, το οποίο ο ίδιος, ως δήμαρχος εφόσον εκλεγεί, θα στηρίξει.

Ο κ. Βολιώτης αναφέρεται στους ελεύθερους χώρους του δήμου και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Παλλήνη οργανωμένος χώρος πρασίνου και κοινόχρηστων λειτουργιών. "Θα επιδιώξουμε ο χώρος του λόφου Κεραίας να χαρακτηριστεί δασική έκταση και να μην πουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ και θα είναι από τις πρώτες αποφάσεις που θα πάρουμε, εάν εκλεγούμε. Θα επιδιώξουμε, επίσης, το Στρατόπεδο Λάμπρου, που βρίσκεται στα όρια της Κάντζας, ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έχει χαρακτηριστεί, από το Γενικό Πολεοδομικό, ως χώρος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, να προχωρήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί με αυτές τις χρήσεις" συμπληρώνει.

Σχετικά με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης για τους δημότες της Παλλήνης, ο κ. Βολιώτης προτάσσει τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, στο οποίο θα ενταχθούν όλες οι συλλογικότητες, οι οργανώσεις, οι εθελοντικές ομάδες, με την ολόπλευρη στήριξη του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου