Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γιώργος Αντύπας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Γεννήθηκα το 1953, στο Κερατσίνι του Πειραιά όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, κάνοντας … διακοπές τα καλοκαίρια στο «χωριό» όπως συνηθίζαμε να λέμε  την Κάντζα στην οικογένεια, μια και κατάγομαι από Μικρασιατική προσφυγική οικογένεια.

Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στο Α΄ Πρότυπο Γυμνάσιο Πειραιά (Ιωνίδειος) φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Α.Π. Θεσ/νίκης, ενταγμένος στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.

Απόκτησα την ειδικότητα του Ορθοπεδικού και από το 1987 εργάζομαι σαν γιατρός του Ε.Σ.Υ. στο Γ.Ν. Νίκαιας. Από το 1995-2001 υπήρξα μέλος της 5μελούς Επιτροπής της ΕΙΝΑΠ του Νοσοκομείου. Υπήρξα επίσης, Γραμματέας της Επιστημονικής Επιτροπής και από το 2001 μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος από το 2007-2010.

Συμμετείχα ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον συνδυασμό «Παλλήνη Μέλλον» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θ. Γκοτσόπουλο. Υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Παλλήνης, στα οποία παρείχα τις υπηρεσίες μου επί εξαετία.

Είμαι παντρεμένος με την Αιμιλία Γιακουμάκη συνταξιούχο εκπαιδευτικό (τ. καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο Γλ. Νερών και 1ο Λύκειο Παλλήνης) και έχουμε δυο παιδιά, το Διονύση και το Νίκο.

Κατοικούμε μόνιμα στην Κάντζα από το 1989 και έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού Σχολείου, και του Γυμνασίου και Λυκείου Γλυκών Νερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου