Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μεσσάρη Σοφία - Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης με το Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς μετανάστες και κατάγεται από την Κεφαλονιά.

Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα και απέκτησε πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Concordia University του Μόντρεαλ, πόλη όπου εργάστηκε στο χώρο της εκπαίδευσης και των κοινωνικών υπηρεσιών.

Στην Ελλάδα εργάστηκε τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Ασχολήθηκε με τα κοινά από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια και στη συνέχεια στον εργασιακό της χώρο μέχρι τη συνταξιοδότηση.


Πριν από 15 χρόνια επέλεξε την Παλλήνη για να ζήσει με το σύζυγό της Γιώργο Μπάλτα και τις δύο κόρες τους και συμμετείχε στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων και στο Δ.Σ του Συλλόγου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κίνησης «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» με την πεποίθηση ότι πρέπει να αναδειχθεί μια νέα δημοτική αρχή, ικανή να υπερασπιστεί την πόλη και τους πολίτες της από τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων που βιώνουμε, αλλά και εκείνων που μας ετοιμάζουν.

Μια δημοτική αρχή, η οποία μαζί με τους πολίτες να αγωνιστεί ώστε να δοθεί επιτέλους λύση στο αποχετευτικό, να αλλάξει τις γειτονιές μας που έχουν πλήρως εγκαταλειφθεί. Η Παλλήνη δεν αντέχει μια νέα πενταετία αδράνειας και στασιμότητας, υποτέλειας και υποκρισίας.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις ζωές που μας κλέβουν με τα μνημόνια.

Να αλλάξουμε πλεύση και για μας και, προπαντός, για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου