Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Χρυσόστομος Χρηστίδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"




Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου έζησα μέχρι το 1964. Από τότε, περνώντας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος, ζω στην Αθήνα και από το 2004 στην Παλλήνη.

Προσλήφθηκα στη ΔΕΗ το 1972 και εργάστηκα μέχρι το 2006. Το 1974, πιστός στην κληρονομιά του πατέρα μου, εντάχθηκα στην Αριστερά και στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Από τη θέση του προέδρου των μηχανικών της Επιχείρησης και του αντιπροέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θεωρώ ότι υπερασπίστηκα τόσο τα καλώς εννοούμενα αιτήματα των εργαζομένων όσο και τον Δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας μας. Το “ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ”, που κυριαρχούσε όλα τα χρόνια στους αγώνες μας, είναι και σήμερα όσο ποτέ επίκαιρο καθώς επικρατούν, μέχρι την ανατροπή τους, οι πολιτικές των ασύδοτων αγορών.


Από τη θέση μου ως διευθυντή του ΚΔΕΠ/ΔΕΗ στην Παλλήνη, μεταξύ 2001 και 2006, μου δόθηκε η ευκαιρία να επεξεργαστώ ζητήματα που σχετίζονται τόσο με την εύρεση πόρων από την εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό, όσο και με την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα βάρη της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ένταξή μου στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για έναν άλλο Δήμο” του Απόστολου Βολιώτη, πέρα από την συνεπή πορεία του υποψηφίου Δημάρχου για το ζωντάνεμα της Αυτοδιοίκησης, έρχεται ως συνέχεια των προσπαθειών μου για ένα καλύτερο αύριο, όπου οι ανάγκες των ανθρώπων θα βρίσκονται πάνω από τα κέρδη των λίγων που θησαυρίζουν σε βάρος των πολλών.

Εύχομαι και ελπίζω οι συμπολίτες μας στο Δήμο Παλλήνης να ψηφίσουν τόσο στο Δήμο και την Περιφέρεια όσο και στις Ευρωεκλογές με το βλέμμα σε όσα κακά μας έτυχαν από τις μνημονιακές πολιτικές και με την καρδιά στα παιδιά μας που αξίζει να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μια πόλη που θα τα γεμίζει και σε μια χώρα που δε τα διώχνει μακρυά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου