Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Περιοδεία στα καταστήματα της Παλλήνης του Υποψήφιου Δήμαρχου Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης, περιόδευσε με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" στα καταστήματα της Παλλήνης.

Η εικόνα απογοητευτική. Μαγαζιά ανοίκιαστα, καθώς η μια επιχείρηση βάζει "λουκέτο" μετά την άλλη με πολύ γοργό ρυθμό.


"Αργοπεθαίνουμε - τόνισαν όλοι οι καταστηματάρχες - αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τα έσοδά μας πλέον είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Όχι μόνον δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα, αλλά, είμαστε όλοι καταχρεωμένοι στο Δημόσιο, στους προμηθευτές, παντού.
Ο απερχόμενος δήμαρχος, καμία μέριμνα, κανένα σχέδιο, καμία πρόταση, καμία επαφή μαζί μας (έστω επαφή συμπαράστασης) προκειμένου μέσα στην απόλυτη φτώχεια που μας έχουν ρίξει τα μνημόνια, να βοηθήσει να τονωθεί η αγορά της Παλλήνης. Είμαστε απελπισμένοι και το λουκέτο είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου πλέον. Και με τα χρέη μας στην συνέχεια;".

Στην περιοδεία και στην συζήτηση η οποία αναπτύχθηκε με τους καταστηματάρχες της Παλλήνης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης τόνισε:

"Τα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο της πόλης της Παλλήνης έδιναν ζωή στους δρόμους, εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των πολιτών της, εξασφάλιζαν εισόδημα τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και σε εργαζόμενους πολίτες της Παλλήνης σε αυτά. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο και τα κατεβασμένα ρολά συνθέτουν την εικόνα της πόλης. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται μονάχα για μια εικόνα. Αυτό που μετράει, είναι, ότι πίσω από τα κλειστά καταστήματα κρύβονται προσωπικά και οικογενειακά δράματα.

Ο Συνδυασμός "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" δεν πρόκειται να  συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση. Δεν θα δεχτεί τα λουκέτα σαν μια αναπόφευκτη συνέπεια της πολιτικής που ψηφίζεται στην Βουλή και εφαρμόζεται στον Δήμο Παλλήνης. Γιατί η "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα των μικροεπιχειρηματιών και τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτήν την αποκαρδιωτική κατάσταση".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου