Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σωτήρης Στασινός-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Γεννήθηκα το 1964 στο Αθαμάνιο Άρτας. Κατοικώ στη Παλλήνη από το 1992. Είμαι καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,Τεχνολόγος Ραδιολόγος Ακτινολόγος στην ΕΠΑΣ Γαλατσίου. Από τον Ιούλιο του 2013 μαζί με 1707 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης είμαι σε διαθεσιμότητα.

Είμαι παντρεμένος με τη Θεοδώρα (Δώρα) Μερμiγκη Δασκάλα του 2Ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης και έχω δυο κόρες την Μαρικαίτη, φοιτήτρια στο τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης και την Ιωάννα μαθήτρια της Α λυκείου Παλλήνης.



Αποτελώ ενεργό μέλος της συντονιστικής επιτροπής των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα. Ενεργό μέλος της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας και μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Παλλήνης.

Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους και σε όλες ότι είναι στο δικό μας χέρι να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά στην ζωή μας την αισιοδοξία, την ελπίδα και την χαρά. Πρέπει να νοιαστούμε για την πόλη μας, για τον δρόμο που ζούμε και το πεζοδρόμιο. Μα πάνω από όλα να νοιαστούμε για το διπλανό μας.

Στον Δήμο μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμμετέχω στη Δημοτική Κίνηση Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο. Πιστεύω ότι αποτελεί τη μοναδική λύση για μια ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο και μοιράζομαι μαζί με τον Απόστολο Βολιώτη και τους άλλους συνυποψήφιους, που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, το κοινό όραμα για έναν διαφορετικό, ανοιχτό, ζωντανό και φιλικό προς όλους τους πολίτες Δήμο.



Ελάτε όλοι μαζί μας. Βοηθήστε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου