Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Περιοδεία στην Λαϊκή Αγορά της Κάντζας του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος
Απόστολος Βολιώτης με τον Συνδυασμό
"Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"
στην Λαίκή Αγορά της Κάντζας
Λαϊκή Αγορά Κάντζας. Μια περιοδεία που μας εξέπληξε. Η υποδοχή του Υποψηφίου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη και του Συνδυασμού μας "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο", ιδιαιτέρως ζεστή και εγκάρδια από τους κατοίκους και εδώ.

Όχι όμως ζεστές και εγκάρδιες οι αντιδράσεις για τον απερχόμενο δήμαρχο.

Χαρακτηριστική φράση των κατοίκων:

 " Φαίνεται πως ο απερχόμενος δήμαρχος, θεωρεί την Κάντζα ""HIGH SOCIETY" γι αυτό και αφέθηκε, ξεχάστηκε, δεν πέρασε κατά την διάρκεια και των δύο θητειών του ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ από εδώ" .


Η Κάντζα όμως, έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα όλων των περιοχών του Δήμου Παλλήνης, όπως για παράδειγμα το Αποχετευτικό - πρώτιστο ζήτημα.

Οι κάτοικοι της Κάντζας, άσκησαν οξεία κριτική  στον απερχόμενο Δήμαρχο, για ένα ιδιαίτερο ζήτημα για το οποίο ουδεμία μέριμνα έχει κάνει:

Στην περιοχή αυτή, υπάρχουν αδέσποτα. Το θέμα το έχουν πάρει στα χέρια τους οι ίδιοι αναγκαστικά. Δημιούργησαν μια ομάδα ζωόφιλων, η οποία. σε συνεννόηση με ιδιοκτήτες οικοπέδων εκεί, "φιλοξενούν" τους αδέσποτους φίλους τους, μαζεύουν χρήματα, ούτως ώστε να παρακολουθούνται ιατρικά και να εμβολιάζονται.

Στην Κάντζα όπως μας δήλωσαν οι κάτοικοι, ο απερχόμενος δήμαρχος "δεν είναι ευπρόσδεκτος και θα τον καταψηφίσουν καθολικά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου