Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δημήτρης Παλληκάρης-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"



Ο Δημήτρης Παλληκάρης, είναι Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π., απόφοιτος του 1973, μέλος του Τ.Ε.Ε.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας επί 40 χρόνια.

Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις αρχές της 10ετίας του 1980. Εκλεγμένος Κοινοτικός και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης για πέντε (5) τετραετίες. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του, διατέλεσε Αντιπρόεδρος της τότε Κοινότητας Παλλήνης, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.


Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά από το 1974, αρχικά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, αργότερα του Συνασπισμού και μέχρι σήμερα ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες του Τ.Ε.Ε..

Στην Παλλήνη (Κάντζα) εγκαταστάθηκε από το 1963, όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο (Παιανία).

Πιστεύει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι η “Διοίκηση “ κοντά στον πολίτη, κοντά στα προβλήματά του, με αλληλεγγύη και προσφορά στο Δημότη. Να παλεύει ενάντια στη λαίλαπα της ισοπέδωσης που επιβάλλουν τα μνημόνια και οι δήθεν «σωτήρες μας». Να υπερασπίζεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με διαφάνεια και αγώνα, για ένα καλύτερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου