Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Καπάνταης Παναγιώτης (Πάνος) - Υποψήφιος Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο Γέρακα με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό. Έχει σπουδάσει στα Τ.Ε.Ι. Τεχνολογία τροφίμων. Χρόνια αντιπρόσωπος στο χώρο του υφάσματος.
Από τα μαθητικά χρόνια στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό. Υποψήφιος σε συνδυασμούς προοδευτικών δυνάμεων από το 1982.

Εκλεγμένος δημ. σύμβουλος μια 4ετία. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. Κ.Α.Π.Η., Δημ. Βιβλιοθήκης, Παιδ. Σταθμού, Μορφωτικών  και Αθλητικών Συλλόγων και σε Συλλόγους Γονέων. Διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου «ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ» της Μπαλάνας του Γέρακα όπου κατοικεί από το 2001.

Με αγάπη για τον αθλητισμό υπήρξε αθλητής (ποδόσφαιρο, άρση βαρών, βόλεϊ) και είναι διαιτητής βόλεϊ Α1 Εθνικής κατηγορίας και μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου Αθηνών 20 χρόνια.

Υπήρξε Γενικός Αρχηγός στον «ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ» υπεύθυνος υδατοσφαίρισης (POLO) για 3 χρόνια.

Για χρόνια στη Γραμματεία Αθλητισμού του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.


Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του I.C.L.E.I. (Ευρωπαϊκός Φορέας για την Πράσινη Ανάπτυξη) που έγινε στην Αθήνα. Με ενεργή συμμετοχή σε όλες της διεκδικήσεις της γειτονιάς του και της ευρύτερης περιοχής. (Λόφος κεραία Γέρακα, Πυλώνες Υ/Τ, Κτήμα Καμπά, Λόφος Φούρεσι κλπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου