Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Προκλητική Κυβερνητική Αναλγησία. Το Δημόσιο χρεώνει τις δικές του αυθαιρεσίες στους δικαιούχους εργατικών κατοικιών του οικισμού «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»
Προκλητική Κυβερνητική Αναλγησία. Το Δημόσιο χρεώνει τις

δικές του αυθαιρεσίες στους δικαιούχους εργατικών κατοικιών

του οικισμού «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με προκλητική αναλγησία απέρριψε ρύθμιση για την αποκατάσταση μιας κατάφωρης αδικίας σε βάρος πολιτών που απέκτησαν στέγη από τον ΟΕΚ. Αρνήθηκε να τους απαλλάξει από το πρόστιμο - ποινή έως και 10.000 ευρώ για αυθαίρετες κατασκευές από τον ίδιο το δημόσιο οργανισμό!!!. Την ίδια ώρα με προκλητική θρασύτητα παρείχε απλόχερα φορολογική ασυλία και χάρισε δισεκατομμύρια οφειλών και προστίμων σε εξωχώριες εταιρίες, εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους. Αυτούς φρόντισε να τους απαλλάξει από τους… δυσβάστακτους φόρους!!!

Τη ρύθμιση κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις αρχές Απριλίου του 2014, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο», προκειμένου να υπάρξει πλήρης απαλλαγή από το παράβολο για τις αυθαιρεσίες που έγιναν κατά το στάδιο της κατασκευής με αποκλειστική ευθύνη του ΟΕΚ και να μην εξισώνονται με όσες πιθανόν παραβάσεις έγιναν μετά την παραχώρηση των διαμερισμάτων στους δικαιούχους.

Οι κυβερνητικοί συνεταίροι απέδειξαν για άλλη μια φορά ποιά συμφέροντα υπηρετούν πιστά. Τα δεκανίκια και οι υποτακτικοί τους στις τοπικές κοινωνίες για άλλη μια φορά σιώπησαν. Αυτοί έχουν επιλέξει σύμμαχο και τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους. 


Εμείς;


Η Δημοτική Παράταξη «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Βολιώτης, σας καλούν σε συνάντηση – συζήτηση για το θέμα, αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα του οικισμού, τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στις 7 το απόγευμα, στα Γραφεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου