Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης στην Λαϊκή Παλλήνης με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλον Δήμο"

Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης
 με τον Συνδυασμό
 "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"
Συνεχίζονται οι καθημερινές περιοδείες του Υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλον Δήμο"

Σήμερα το πρωί, ο Απόστολος Βολιώτης περιόδευσε στην Λαϊκή της Παλλήνης, ενώ το μεσημέρι σειρά έχει η Βιολογική Λαϊκή στον Γέρακα.

Με ιδιαίτερη θερμότητα και ενδιαφέρον, υποδέχτηκαν οι κάτοικοι τον Υποψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Βολιώτη, με τον οποίον αναπτύχθηκε διάλογος για τα έντονα προβλήματα της πόλης της Παλλήνης, τα οποία παραμένουν άλυτα από τον απερχόμενο δήμαρχο.

Τα σημεία στα οποία στάθηκαν οι κάτοικοι και εξέφρασαν την αγωνία τους για την πόλη τους, ήταν κυρίως:
  • Η Αποχέτευση ως πρώτιστο πρόβλημα για το οποίο ο απερχόμενος δήμαρχος δεν δίνει λύση, με αποτέλεσμα η πόλη της Παλλήνης να υποφέρει από τις δυσοσμίες, τον φόβο των κατοίκων για ασθένειες, αλλά και το δυσβάστακτο έξοδο που εξαναγκάζονται να πληρώνουν μία, δύο, ακόμη και τρεις φορές τον μήνα, προκειμένου να "αδειάζουν" τους βόθρους σε ιδιωτικές εταιρίες. Ένα επιπλέον έξοδο εν μέσω της μνημονιακής καταιγίδας που έχει πλήξει τους πάντες και φυσικά την αδυναμία τους να ανταποκριθούν τις περισσότερες φορές στην πληρωμή.
  • Την πλήρη αδιαφορία του απερχόμενου δήμαρχου για την πόλη της Παλλήνης σε όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν.
  • Τόνισαν ιδιαίτερα τέλος, ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ και στην θέση της να αναδειχτεί μια νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα αγκαλιάζει τον Δημότη, θα στέκεται με ιδιαίτερη ευαισθησία τόσο στο πρόβλημά του, όσο και στα γενικότερα προβλήματα της πόλης της Παλλήνης. 
  • Χαρακτηριστικό της μεγάλης κουβέντας η οποία αναπτύχθηκε μεταξύ του Υποψηφίου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη και των κατοίκων, υπήρξε μία φράση:

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου