Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Περιοδεία στα καταστήματα της Κεντρικής Πλατείας Γέρακα του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης
Απόστολος Βολιώτης
συζητά με καταστηματάρχες
της Κεντρικής Πλατείας
του Γέρακα
Άλλη μια περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο".

Αγορά Κεντρικής Πλατείας του Γέρακα.

Άλλη μια άκρως απογοητευτική εικόνα - ρολά κατεβασμένα επιχειρήσεων οι οποίες μόλις πριν τέσσερα χρόνια και πριν ψηφιστεί το πρώτο μνημόνιο, άνθιζαν οικονομικά, συντηρούσαν οικογένειες και κάλυπταν σε είδη τις ανάγκες των κατοίκων του Γέρακα.


Τα εναπομείναντα καταστήματα, τις περισσότερες ώρες της λειτουργίας τους άδεια από καταναλωτές.

  •   Άδειες οι τσέπες των καταστηματαρχών για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα.


  •   Άδειοι από μηδενικές προτάσεις του απερχόμενου δήμαρχου προκειμένου να  τονωθεί η αγορά της πλατείας.


  •  Άδεια μια Κεντρική Πλατεία πόλης που θα έπρεπε να "σφίζει" από ζωή.


  • Άδειες και οι ψυχές των καταστηματαρχών, που κρατάνε με "νύχια και με δόντια" τις επιχειρήσεις τους, και με τον βέβαιο φόβο, ότι δεν θα αποφύγουν το λουκέτο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.


Αυτά μας είπαν οι καταστηματάρχες. Με  απλά λόγια και πολύ αγωνία.

Εμείς, υποσχεθήκαμε και θα κρατήσουμε την υπόσχεσή μας ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και όχι λόγια, ότι θα σταθούμε στο πλευρό τους.  Μαζί θα αγωνιστούμε όχι μόνον τοπικά, αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, ούτως ώστε, μέσα από την μνημονιακή καταιγίδα να βοηθήσουμε την τόνωση της Αγοράς μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου