Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Περιοδεία στην Λαϊκή Αγορά της οδού Μιαούλη στον Γέρακα του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης
Απόστολος Βολιώτης
με τον Συνδυασμό
"Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"
Οι περιοδείες του Υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Απόστολου Βολιώτη με τον Συνδυασμό του "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο", συνεχίζονται καθημερινά σε ολόκληρο τον Δήμο Παλλήνης.

Στην Λαϊκή του Γέρακα της οδού Μιαούλη, όπου περιόδευσε, οι κάτοικοι για μια ακόμη φορά τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα ζεστά, συζήτησαν μαζί του δεκάδες προβλήματα γειτονιάς του καθενός, αλλά και προβλήματα γενικότερα του Γέρακα, προβλήματα υπάρχοντα και άλυτα από την απερχόμενη δημοτική αρχή.


Είναι γεγονός πλέον, η γενικότερη άποψη των κατοίκων του Γέρακα, ότι πρέπει  να αναδειχτεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, μια νέα δημοτική αρχή, με σύγχρονες αντιλήψεις, να αναδειχτούν νέοι, άφθαρτοι, ηθικοί άνθρωποι, οι οποίοι θα πάρουν στα χέρια τους τον Δήμο με μόνο γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων.

- Μια δημοτική αρχή με απόλυτη διαφάνεια, δημοκρατική, διεκδικητική, η οποία θα αγκαλιάζει τον δημότη, θα συνεργάζεται μαζί του και θα είναι αλληλέγγυη στα προβλήματα που μαστίζουν σήμερα όλους τους Έλληνες.

- Μια τέτοια δημοτική αρχή, χαρακτήρισαν οι κάτοικοι που συνομίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Απόστολος Βολιώτης, τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλον Δήμο".

- Ένα νέο Δημοτικό Συνδυασμό, ο οποίος έχει όλα τα γνωρίσματα που χρειάζονται οι δημότες, όπως τόνισαν οι ίδιοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου